Slagboom kopen of vervangen

Een slagboom is onmisbaar bij beveiliging van uw bedrijfs- of prive-eigendom. U kunt er bepaalde terreinen mee afschermen voor onbevoegden en ze zorgen voor meer veiligheid. Een slagboom kan toegepast worden bij tolwegen, parkeerplaatsen, bedrijfspanden en spoorwegovergangen. Een slagboom wordt voorzien van diverse functies zoals verlichting of een toegangscontrolesysteem. Door de verschillende soorten slagbomen die verkrijgbaar zijn, kunt u voor elke situatie de juiste slagboom vinden.

Een slagboom kopen bij Acces Toegangstechniek

Als u een slagboom wilt kopen, dan bent u bij Acces Toegangstechniek aan het juiste adres. Wij bieden diverse slagbomen aan. Hierdoor kunt u voor elke situatie een passende slagboom vinden. Op onze website vindt u nuttige informatie zoals de openingssnelheid, de gebruiksduur en de functies per slagboom. Het is daarnaast mogelijk om op de link bij een slagboom te klikken. U kunt dan een uitgebreide brochure over de slagboom bekijken. Wilt u meer informatie over een bepaalde slagboom? Neemt u dan gerust contact met ons op door te bellen, te Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of door het formulier op onze website in te vullen. U kunt ook een bezoek brengen aan ons bedrijf. Als u niet zeker weet welke slagboom de beste keuze voor uw situatie is, dan kunnen wij u van advies voorzien. Ons advies is geheel vrijblijvend.

De toepassingen van een slagboom

Een slagboom kan om diverse redenen ingezet worden. Het kan bijvoorbeeld zijn dat u wilt voorkomen dat onbevoegden op uw parkeerplaats komen. U heeft tenslotte maar een beperkte ruimte die bedoeld is voor uw werknemers of uw klanten. Bij een tolweg kunnen alleen mensen doorrijden die tol betalen. Slagbomen worden ook ingezet bij verschillende verkeerssituaties. Enkele voorbeelden hiervan zijn bij parkeergarages, spoorwegovergangen, bruggen die omhoog kunnen en bepaalde toegangswegen. Deze slagbomen voorkomen ongelukken en ze kunnen de verkeersstroom regelen.

De voordelen van een slagboom

Een slagboom zorgt ervoor dat onbevoegden geen gebruik kunnen maken van uw parkeerplaats, uw terrein of uw weg. In het geval van een parkeergarage voorkomt u dat personen die niet betalen kunnen parkeren. Het verkleint ook de kans op misdrijven zoals een ramkraak of diefstal. Slagbomen zorgen daarnaast voor veiligheid. Bij een spoorwegovergang voorkomen ze dat mensen zomaar oversteken. In het geval van een brug die open gaat houden slagbomen de verkeersstroom tijdelijk tegen. Hierdoor worden veel gevaarlijke en onoverzichtelijke situaties veiliger. Tevens verkleint het de kans op een ernstig ongeluk.

Diverse soorten slagbomen

Aangezien elke verkeerssituatie en toegang anders is, zijn er ook diverse slagbomen verkrijgbaar. Het is tenslotte belangrijk dat de slagboom de gehele breedte van de weg afsluit. De lengte van de arm van de slagboom kan bijvoorbeeld 4, 6 of 12 meter zijn. De meeste slagbomen hebben een standaard arm, maar er zijn ook andere opties beschikbaar. Enkele voorbeelden hiervan zijn een scharnierend hekwerk en een scharnierend gordijn. Deze slagbomen voorkomen dat mensen onder de arm door kruipen of over de arm heen klimmen. Een arm met verlichting is zeer praktisch als de slagboom zichtbaar moet zijn in het donker. De slagboom met een arm van carbon is extra sterk en daardoor veiliger. Dankzij de verschillende mogelijkheden kunt u altijd een slagboom vinden die bij uw situatie past. Slagbomen kunnen handmatig bediend worden, maar in de meeste gevallen is een elektrische slagboom handiger. Dit is vooral het geval als er regelmatig auto’s of vrachtwagens het terrein of de weg op en af willen rijden. De slagbomen kunnen voorzien worden van een intercom, een controlesysteem of een codepaneel. Deze functies zijn erg praktisch als u alleen wilt dat bepaalde personen toegang hebben. U heeft daarmee nog meer zekerheid dat niemand onbevoegd uw parkeerplaats, weg of terrein op kan.

Automatic systems vehicle products

BL 227 colors

BL227 tot 6 meter

Met ingebouwde frequentieregelaar 
Open snelheid 1,5 sec
Main cyclus before failure: 2.5 miljoen cicli/doorgangen
IP44

BL 227 Slagbomen voor Perimeterbeveiliging (PDF)

 
BL15 slagboom tot 4 meter

BL15 tot 4 meter

Met ingebouwde frequentieregelaar
Open snelheid 1,2 sec
Main cyclus before failure: 5 miljoen cicli/doorgangen

BL 15 Slagbomen voor Perimeterbeveiliging (PDF)

   
BL229 slagboom tot 6 meter

BL229 tot 6 meter

Universele slagboom type BL229 voor toepassingen met een gemiddelde of hoge verkeersdrukte.
Met ingebouwde frequentieregelaar.
Toepassingen: Gemiddelde en grote parkeerterreinen bij bedrijven, recreatie, industrie, overheid, etc.
Openingstijd: 1 tot 4 sec.
Armlengte: Tot max. 6 m.
Gebruiksfrequentie: tot 10.000 passages per dag.
Main cyclus before failure: 10 miljoen cicli/doorgangen

BL 229 Universele slagboom (PDF)

 

elka slagboom

Elka elektrische slagboom tot 4,000mm:

Model Boom lengte Openingstijd
P2500  2,500mm 0,9s
P3000 3,000mm 1,3s
P3500 3,500mm 1,8s
P4000 4,000mm 2,8s
P5000 5,000mm 3,8s

 

Download hier alle informatie in de PDF
De voordelen van de ELKA P2500, 3000, 3500, 4000 en 5000.

Gebruiksfrequentie 100% - lange levensduur tot 5,000,000 bewegingen, Aluminium behuizing, Elektronische controle, Heropenen bij hindernis instelbaar, Aansluiting voor 2 detectoren, Aansluiting voor 3 inductielussen, Links of rechts uitvoerbaar, Aluminium arm, wit met rode reflecterende strepen en een rubber profiel aan de onderkant, vandaalbestendige slagboom.

Standaard kleuren:  
Deksel: Blauw RAL 5012
Behuizing: Wit RAL 9010
Ral kleur naar keuze: Tegen meerprijs
   

Elka Slagboom tot 8,000mm:

Elka Slagboom tot 8,000mm:

Model Boom lengte Openingstijd
ES 50 5,000mm 4.0s
ES 60 6,000mm 5.5s
ES 80 8,000mm 8.5s
Download hier alle informatie in de PDF
De voordelen van de ELKA ES 50, ES 60, ES 80

Gebruiksfrequentie 100% - lange levensduur tot 5,000,000 bewegingen, Aluminium behuizing, Elektronische controle, Heropenen bij hindernis instelbaar, Aansluiting voor 2 detectoren, Aansluiting voor 3 inductielussen, Links of rechts uitvoerbaar, Aluminium arm, wit met rode reflecterende strepen en een rubber profiel aan de onderkant, vandaalbestendige slagboom.

Standaard kleuren:  
Deksel: Blauw RAL 5012
Behuizing: Wit RAL 9010
Ral kleur naar keuze: Tegen meerprijs

Er zijn ook elektrische slagbomen leverbaar tot 12 meter.

Cookies stellen ons in staat onze diensten aan te bieden. Door gebruik te maken van onze diensten, aanvaardt u ons gebruik van cookies. Meer informatie